Om oss

Om Handjord av Kullsand

Handjord av Kullsand är ett litet företag som gör premiumlakrits, fina konfektyrer och lyxiga chokladprodukter. Allt tillverkas för hand, är ekocertifierat, och utan tillsatser. Ekocertifieringen är vi mycket stolta över, det betyder att ALLA ingredienser vi använder kommer från ekologiska odlingar. Vi använder de finaste råvarorna för att få den bästa smaken utan tillsatser i form av konserveringsmedel, emulgeringsmedel, konsistensgivare, färgämnen och aromer.

Eftersom våra produkter har en intensiv och äkta smak räcker det ofta med en eller två bitar. De komplexa smakerna stannar kvar länge. Vi kallar det mindfulness-njutning.

Vår tillverkning finns i Vattholma utanför Uppsala.

Om Maria Kullsand

Jag som driver företaget heter Maria Kullsand och har mer än tio års erfarenhet av konfektyrtillverkning och produktutveckling. Jag har jobbat på stora och små konfektyrföretag i Sverige med många typer av produkter. Jag älskar choklad och den njutning jag upplever av spännande kombinationer av intensiva smaker och spännande texturer. Därför är det så roligt när jag nu har möjligheten att utveckla och tillverka mina älsklingsprodukter.

Artikel i Upplands nyheter 8 september 2018