Festmeny

Festmeny

Förrätter

  • Räkcocktail med handskalade räkor, mango, avocado, rödlök
  • Grillad chevré med sallad, rödbetor, honungsdressing och rostade pumpakärnor
  • Slottets toast Skagen på handskalade räkor, majonnäs, rödlök, citron och dill toppad med löjrom
  • Serrano med mozzarella, tomater, basilikaemulsion och balsamicocrème

Huvudrätter

  • Balsamicomarinerad kallskuren ytterfilé med krämig potatisgratäng, sallad toppad med champagnesyrad schalottenlök
  • Laxfilé med hummersås och smörslungad potatis
  • Kryddiga kycklingspett med potatis och primörsallad, krämig sås med smak av dijon

Desserter

  • Slottets chokladtårta med vispgrädde
  • Födelsedagstårta
  • Smulpaj med vaniljglass
  • 3 chokladpraliner
  • Slottsfruns äppelkaka med kallrörd vaniljsås.